maandag 22 april 2013

Een enerverende lente met van alles.

Wat kunnen pensionado’s het toch druk hebben achter die geraniums.
Terwijl de lente in de tuin nu toch behoorlijk oprukt en de gewassen de grond uitbrullen, worden we ook nog in beslag genomen door het ene voorval na het andere.
Peter moest woensdag j.l. een staaroperatie ondergaan. Het kapje op het oog ziet er heel serieus uit, maar stelt eigenlijk niets voor, evenals de operatie, die maar 20 minuten duurt. Ook al ben je dolblij dat je een oogarts hebt die door je pupil heen erg vaardig even een nieuw lensje plaatst. Hij had nog een mooie truc ook: hij zette in het linker oog een lens om te lezen. In het rechter oog was 3 jaar geleden al een lens gezet voor ver zien. Dat betekent dus dat een leesbril eigenlijk niet meer nodig is.

Zondag was het regio-videofestival van NH63. Wij hadden onze film “Eeuwig of onvergankelijk” over de Balinese godsdienst ingediend en die was genomineerd. Tot onze niet geringe verrassing kregen we 1e prijs in de categorie informatieve films en een nominatie voor het landelijk video-festival van NOVA in november. Wij blij!
Onze film is te zien op: www.vimeo.com/47529926

Na afloop snel naar de verjaardag van kleindochter Noor in Delft, die de aandacht van de visite moest delen met de samenvattingen eredivisie. Broer Deen en opa Tonny  hebben zo hun eigen prioriteiten. Maar Noor ging geheel op in haar play mobil-cadeautjes.
Thuis gekomen werden ons foto’s van de verbouwing in Ouge toegemaild. Dat schiet daar lekker op en ziet er puntgaaf uit. Donderdag gaan we er heen.

De stucadoor heeft de kamer mooi afgewerkt
de nieuwe trap naar de slaapkamers
boven is er ook een toilet bijgemaakt

hier moet nog een 3e slaapkamer komen





1 opmerking:

  1. Van harte gefeliciteerd met die 1ste prijs!
    De film geeft een mooi beeld van de instelling van "de Balinees".
    Leuk dat het dorpshoofd de verteller is.

    Het huisje in Ouge begint al echt wat te worden.
    Ooit hadden jullie het over een werkmanshuisje of zoiets.
    Wordt dat een ander project of zit het aan het hoofdhuis vast?

    BeantwoordenVerwijderen