zaterdag 25 oktober 2014

familie-oploopje

Hoorden we plotseling dat een nicht (Rinske uit ZuidAfrika) en een neef (Jan uit de USA) met kinderen min of meer toevallig tegelijkertijd in Nederland waren. Gewoonte getrouw roept er dan altijd wel een van de familieleden dat we snel bij elkaar moeten komen. Deze keer was dat Frederieke. Zij is meer dan gemiddeld familie-ziek. Dat is dus heel ernstig!



Later bleek dat ook Pepijn toevallig over was uit de USA in Frankrijk en nog geprobeerd had om snel naar Schiphol te vliegen, maar dat is helaas niet gelukt.


Bovendien was het de laatste keer dat we zo’n familie-oploopje in Vinkeveen konden hebben. Dus de datum werd na (na enig geharrewar) snel geprikt, de catering besteld en de partytent vlug opgezet. Het weer werkte ook nog mee; wat wilden we nog meer?  














We waren het allemaal met elkaar eens dat het erg leuk was elkaar weer eens te zien en te spreken. 
En ook dat we dit moment in een groepsfoto moesten vastleggen. 












Met nog een aparte foto van de nichten,
 natuurlijk.





We wisten op dat moment dat Vetea (11 jaar) mee zou doen aan een kite-surf-wedstrijd in Zeeland. Maar we waren behoorlijk trots toen we daarna hoorden dat hij Nederlands jeugd-kampioen is geworden. Dus we hebben zeker iets om over te praten op de volgende familiereünie.

Maar wanneer zal zijn?  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten